Investeringsforeninger

InvesteringsforeningerØnsker man ikke selv at vælge obligationer eller aktier til sin opsparing, vil køb af beviser i en investeringsforening være et godt alternativ.

Der findes flere forskellige børsnoterede investeringsforeninger, og alle disse har forskellige afdelinger.

Typisk har foreningerne både obligations- og aktieafdelinger, hvor obligationsafdelingerne kan være opdelt på korte og lange obligationer, indeksobligationer og virksomhedsobligationer m.v.

Aktieafdelingerne er typisk opdelt efter aktiemarkedernes geografiske placering, eksempelvis Danske, globale eller aktier fra Fjernøsten.

Info om Investeringsforeninger

Ved placering af opsparing i beviser udstedt af investeringsforeninger, slipper man for en del af det arbejde, der følger med at være investor. Bl.a. sørger foreningen for udvælgelser af værdipapirer og geninvestering af udbytte af aktier og rente- og udtræknings-beløb fra obligationer.

Ligeledes har foreningen den fornødne faglige ekspertise og følger dagligt udviklingen på fondsbørserne, og omlægger evt. beholdningen, såfremt dette måtte være lønsomt.

Samarbejdsaftaler :

 

Swipp app klar

SwippOnsdag den 9. september har Swipp frigivet deres app, som er tilgængelig i AppStore og Google Play for privatkunder.

Du kan læse mere om app'en på  Swipp's egen hjemmeside.

Nyt nummer af Pengenyt

 

Pengenyt


I dette nummer kan du bl.a. læse om følgende emner:

  • Ny bil - købe eller lease?
  • Kan det stadig betale sig at KONVERTERE?

Læs Pengenyt her 

Godt regnskab

Regnskab

Stigende indtægter, faldende udgifter, beskedne nedskrivninger giver et godt resultat for 1. halvår 2015 på kr. 6,4 mio før skat.

Halvårsrapporten finder du her...

Nu er vi klar til at møde dig

Bertil Lars Mathilde Simone


Lad os sammen, over en kop kaffe, se på dine muligheder.

Vi klarer alt det praktiske. Og vi gør det helt uden besvær for dig.

Du finder os her...

300 til reception i Holstebro

Reception i Holstebro

Sparekassen fik en varm velkomst i Holstebro. Rigtig mange lagde vejen forbi de nyindrettede lokaler. Og det gode vejr sammen med gæsterne gav en stemningsfuld eftermiddag.

Se stemningsbilleder her...

Prisændring

Læsning af dokument

Af forretningsmæssige årsager ændrer Sparekassen en række gebyrer med virkning fra 15. december 2015. Ændringen annonceres samtidig i Skive Folkeblad.

Se ændringerne her...