Investeringsforeninger

InvesteringsforeningerØnsker man ikke selv at vælge obligationer eller aktier til sin opsparing, vil køb af beviser i en investeringsforening være et godt alternativ.

Der findes flere forskellige børsnoterede investeringsforeninger, og alle disse har forskellige afdelinger.

Typisk har foreningerne både obligations- og aktieafdelinger, hvor obligationsafdelingerne kan være opdelt på korte og lange obligationer, indeksobligationer og virksomhedsobligationer m.v.

Aktieafdelingerne er typisk opdelt efter aktiemarkedernes geografiske placering, eksempelvis Danske, globale eller aktier fra Fjernøsten.

Info om Investeringsforeninger

Ved placering af opsparing i beviser udstedt af investeringsforeninger, slipper man for en del af det arbejde, der følger med at være investor. Bl.a. sørger foreningen for udvælgelser af værdipapirer og geninvestering af udbytte af aktier og rente- og udtræknings-beløb fra obligationer.

Ligeledes har foreningen den fornødne faglige ekspertise og følger dagligt udviklingen på fondsbørserne, og omlægger evt. beholdningen, såfremt dette måtte være lønsomt.

Samarbejdsaftaler :

 

Ny afdelingsdirektør i Skive

Oluf Sparekassen har pr. 1. oktober 2015 ansat Oluf Vestergaard som afdelingsdirektør i Skive. Udover det ledelses- og forretningsmæssige ansvar for Skive afdeling, får han samtidig det overordnede ansvar for vores aktiviter på erhvervsområdet.

Oluf medbringer stor erfaring fra den finansielle sektor, bl.a. fra sit tidligere job i Hvidbjerg Bank, hvor han fratrådte 30. juni 2015, efter 20 år som administrerende direktør.

Hæv euro i pengeautomaten

Euro i pengeautomat

I Balling og Skive kan du nu hæve euro i automaten. Helt op til en værdi af kr. 15.000 på hverdage fra 09.00 til 18.00 og op til kr. 5.000 på andre tidspunkter.

Har du brug for flere euro, kan du altid bestille dem i Netbank eller i afdelingen til afhentning.

Nyt nummer af Pengenyt

 

Pengenyt nr. 3 2015


I dette nummer kan du bl.a. læse om følgende emner:

  • Hvordan vil du betale - med Swipp eller kontaktløst?
  • Hvordan får du overskud til at forkæle barnebarnet når du går på pension?
  • Lokale pengeinstitutter sikrer økonomien i USA

Læs Pengenyt her 

Din mening er vigtig for os!

Din mening

Bliv medlem af DinMening via netbanken inden 1. december og deltag i konkurrencen om en iPad.

Vi vil gerne give dig de bedste digitale bankløsninger.

Derfor sætter vi dig i centrum for vores fremtidige udvikling. DinMening er vores IT-leverandør SDCs brugerrettede forum. Her stiller vi sammen spørgsmål for at blive bedre til at understøtte dine behov, når du bruger netbanken og mobilbanken.

Lodtrækningen sker den 15. december 2015 og vinderen får direkte besked.

Swipp app klar

SwippOnsdag den 9. september har Swipp frigivet deres app, som er tilgængelig i AppStore og Google Play for privatkunder.

Du kan læse mere om app'en på  Swipp's egen hjemmeside.

Nu er vi klar til at møde dig

Bertil Lars Mathilde Simone


Lad os sammen, over en kop kaffe, se på dine muligheder.

Vi klarer alt det praktiske. Og vi gør det helt uden besvær for dig.

Du finder os her...