Log på Netbank


test
Aktuelt i banken  
Streg
Untitled Document
16-03-2015: Mobilbank til Windows phone

Nu er det endeligt blevet muligt at hente mobilbank til Windows phone - søg efter Basisbank i Windows store.
God fornøjelse!

01-12-2014: Straksoverførsel er nu standard, når du overfører penge

Hvis du ikke selv vælger andet, når du opretter en overførsel, vil pengene være hos modtager, få sekunder efter, at du har godkendt overførslen.

09-09-2014: Find svaret på dit spørgsmål

På bankens hjemmeside har vi samlet svarene på en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Her kan du også finde videoer, der fører dig sikkert igennem fx sletning af BS-aftaler, oprettelse af kreditorer i kreditorregisteret og meget mere. Du finder Spørgsmål & Svar i bunden af basisbank.dk.

Bruger du Windows XP?
Den 8. april 2014 udsendte Microsoft den sidste sikkerhedsopdatering til Windows XP nogensinde. Det betyder, at Microsoft ikke længere lukker sikkerhedshuller og sårbarheder i Windows XP. Selvom du fortsat kan gå i netbanken fra XP, vil vi derfor af sikkerhedsmæssige grunde anbefale, at du opgraderer til Windows 7 eller Windows 8.1.

Undgå overtræk - tilmeld dig automatisk inddækning i netbanken

Som privatkunde i Basisbank har du nu mulighed for at undgå overtræk ved at tilmelde dig en service, der automatisk indækker overtrækket ved at overføre et beløb fra en anden af dine konti. Du bestemmer selv hvilke konti, der skal overføres fra og til.

Log på netbanken med NemID og tilmeld dig under fanen 'Indstillinger'.

Pas på falske mails

Der er desværre stadig mange falske mails i omløb med fx Nets, Visa, Verified by Visa eller MasterCard som afsender. Disse mails er kendetegnet ved, at de (på mere eller mindre ubehjælpsomt dansk) prøver at lokke dig til at oplyse fx cpr-nummer eller kortinformationer. Modtager du en af disse mails, skal du slette den med det samme.

I denne forbindelse er det værd at huske på, at:
- hvis der er et problem med dit betalings- eller kreditkort, vil du altid blive kontaktet af din bank - og aldrig af Nets, Visa, MasterCard el. lign.
- vi vil aldrig bede dig oplyse dit cpr.nr., kortnummer, pin-kode eller lignende følsomme oplysninger over nettet
Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan kommer du i gang:
Gode råd mod netbanksvindel

Der bliver løbende konstateret nye forsøg på at hacke danske netbanker. I langt de fleste tilfælde bliver forsøgene dog opdaget, inden de får konsekvenser.

Derfor opfordrer vi dig til at være på vagt overfor uregelmæssigheder, når du logger på netbanken. Et muligt tegn på misbrug kan være, at der står navnet på en anden bank i NemID login-boksen. Et andet tegn kan være, at skærmbilledet "fryser", når du har indtastet dit bruger-id og adgangskode, eller at du mere end én gang bliver bedt om at indtaste en kode fra dit NemID nøglekort under dit besøg i netbanken.

Er du i tvivl, beder vi dig undlade at logge på netbanken og i stedet kontakte os på tlf. 70 22 09 29.

Streg