Log på Netbank


test
Aktuelt i banken  
Streg
Untitled Document
14-01-2015: Din kontooversigt for 2014 ligger klar i netbanken

Du finder den under fanen Kommunikation, når du er logget på netbanken.

13-01-2015: Vidste du, at vi har fået et nyt og bedre budgetværktøj?

Du finder det på bankens hjemmeside under Spørgsmål og svar > Kort og konti.
Den 1. marts lukker vi derfor for Dynamisk budget i netbanken. Har du brugt systemet og vil beholde dine data, skal du inden da åbne dit budget og vælge Udskriv.

12-01-2015: PAL-skatten hæves på pensionskonti mandag den 12. januar

Den årlige afregning af skatten på pensionsafkast sker mandag den 12. januar. Hvis du har din pensionsopsparing stående i værdipapirer, er det derfor en god idé at være opmærksom på, at kontoen ikke går i overtræk.

01-12-2014: Straksoverførsel er nu standard, når du overfører penge

Hvis du ikke selv vælger andet, når du opretter en overførsel, vil pengene være hos modtager, få sekunder efter, at du har godkendt overførslen.

27-10-2014: Ny højrentekonto med ekstra frihed

Nu har vi åbent for indskud på Højrente 31 - en helt ny type højrentekonto til dig, der ønsker en god rente og løbende adgang til dine penge. Faktisk kan du indbetale på kontoen lige så tit, det passer dig. Og får du brug for penge, kan du få udbetalt kontoen helt eller delvist med 31 dages varsel. Højrente 31 kan kun oprettes af private.
Du kan læse mere og bestille en Højrente 31 her

27-10-2014: Aftalekonto - få en god rente i op til 15 måneder

Nu har vi igen åbent for indskud på aftalekonti. Har du minimum 100.000 kr., som du ikke skal bruge det næste stykke tid, kvitterer vi med en god rente. Du finder dagens rentesatser på vores hjemmeside under Aftalekonto.

09-09-2014: Find svaret på dit spørgsmål

På bankens hjemmeside har vi samlet svarene på en række af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Her kan du også finde videoer, der fører dig sikkert igennem fx sletning af BS-aftaler, oprettelse af kreditorer i kreditorregisteret og meget mere. Du finder Spørgsmål & Svar i bunden af basisbank.dk.

Bruger du Windows XP?
Den 8. april 2014 udsendte Microsoft den sidste sikkerhedsopdatering til Windows XP nogensinde. Det betyder, at Microsoft ikke længere lukker sikkerhedshuller og sårbarheder i Windows XP. Selvom du fortsat kan gå i netbanken fra XP, vil vi derfor af sikkerhedsmæssige grunde anbefale, at du opgraderer til Windows 7 eller Windows 8.1.

Undgå overtræk - tilmeld dig automatisk inddækning i netbanken

Som privatkunde i Basisbank har du nu mulighed for at undgå overtræk ved at tilmelde dig en service, der automatisk indækker overtrækket ved at overføre et beløb fra en anden af dine konti. Du bestemmer selv hvilke konti, der skal overføres fra og til.

Log på netbanken med NemID og tilmeld dig under fanen 'Indstillinger'.

Pas på falske mails

Der er desværre stadig mange falske mails i omløb med fx Nets, Visa, Verified by Visa eller MasterCard som afsender. Disse mails er kendetegnet ved, at de (på mere eller mindre ubehjælpsomt dansk) prøver at lokke dig til at oplyse fx cpr-nummer eller kortinformationer. Modtager du en af disse mails, skal du slette den med det samme.

I denne forbindelse er det værd at huske på, at:
- hvis der er et problem med dit betalings- eller kreditkort, vil du altid blive kontaktet af din bank - og aldrig af Nets, Visa, MasterCard el. lign.
- vi vil aldrig bede dig oplyse dit cpr.nr., kortnummer, pin-kode eller lignende følsomme oplysninger over nettet
Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan kommer du i gang:
Gode råd mod netbanksvindel

Der bliver løbende konstateret nye forsøg på at hacke danske netbanker. I langt de fleste tilfælde bliver forsøgene dog opdaget, inden de får konsekvenser.

Derfor opfordrer vi dig til at være på vagt overfor uregelmæssigheder, når du logger på netbanken. Et muligt tegn på misbrug kan være, at der står navnet på en anden bank i NemID login-boksen. Et andet tegn kan være, at skærmbilledet "fryser", når du har indtastet dit bruger-id og adgangskode, eller at du mere end én gang bliver bedt om at indtaste en kode fra dit NemID nøglekort under dit besøg i netbanken.

Er du i tvivl, beder vi dig undlade at logge på netbanken og i stedet kontakte os på tlf. 70 22 09 29.

Streg